Spesialspillinger

Som vanlig blir det også kurs og spesialspillinger i løpet av året. De er perfekte om du har lyst til å teste hva rollespill er. Påmelding åpner i ukene før hvert arrangement.

 • Det blir flere spesielle dobbelspillinger gjennom vinteren, i oktober, november, februar og mars. Tredje juledag, 27.desember klokka 10-15.00, er det planlagt ei dobbel spesialspilling med egne roller: Ondorkets land
  Pris: 720 kroner (inkluderer felles mat)
 • I romjulsmørket har vi den tradisjonelle Oskenatt, tolv timer med skrekkrollespill fra midt på dagen til midnatt. Oskenatt settes i år opp fredag 28.desember, klokka 12-24.00.
  Pris: 1.235 kroner (inkluderer to felles måltider)
 • Nytt av året er Vårofferet, en hel dag med rollespill i påsken. Vårofferet er ment som ei årviss spesialspilling der vi utforsker religiøse og/eller mystiske temaer.
  Pris: 1.235 kroner (inkluderer to felles måltider)
 • Før jul og i mai-juni kommer det vanligvis flere spesial-spillinger knytta til de faste kampanjene, der du spiller den vanlige rolla di, ofte sammen med spillere fra flere grupper. I år vil noen av disse spesial-spillingene være store miniatyrspill dere rollene står overfor helt spesielle utfordringer.
  Pris: varierer, men oftest som dobbelspillinger.
 • Og så, endelig: neste sommer kommer Sommerspillet! Ei hel uke med rollespill og friluftsliv, med kule ledere og de beste spillerne som finnes: dere! Og det blir noe helt spesielt neste år … Mer info: HER
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s