Spesialspillinger

Som vanlig blir det også kurs og spesialspillinger i løpet av året. De er perfekte om du har lyst til å teste hva rollespill er. Påmelding åpner i ukene før hvert arrangement.

 • Det blir flere spesielle dobbelspillinger gjennom vinteren, i oktober, november, februar og mars. Tredje juledag, 27.desember klokka 10-15.00, er det planlagt ei dobbel spesialspilling med egne roller: Ondorkets land
  Pris: 720 kroner (inkluderer felles mat)
 • I romjulsmørket har vi den tradisjonelle Oskenatt, tolv timer med skrekkrollespill fra midt på dagen til midnatt. Oskenatt settes i år opp fredag 28.desember, klokka 12-24.00.
  Pris: 1.235 kroner (inkluderer to felles måltider)
 • Lørdag 16.mars arrangeres Totenlandt, et rollespill som ender opp i et stort miniatyrslag der malte miniatyrer fra maleklubben Tinnsoldaten møter de kaotiske hordene til demonene. Det blir et stort slag der oddsene er nær umulige for de urmanniske styrkene og deres allierte (om de har noen), og det blir et herlig stort spill for inntil 50 spillere.
  Pris: 720 kroner (inkluderer felles måltid)
 • Nytt av året er Vårofferet, en hel dag med rollespill i påsken. I år spiller vi Arken. Temaet er vår nære fremtid. Du spiller deg selv i et helt unikt drama, en blanding av science fiction og mytologi.
  Vårofferet er ment som ei årviss spesialspilling der vi utforsker religiøse og/eller mystiske temaer.
  Pris: 1.235 kroner (inkluderer to felles måltider)
 • Før jul og i mai-juni kommer det vanligvis flere spesial-spillinger knytta til de faste kampanjene, der du spiller den vanlige rolla di, ofte sammen med spillere fra flere grupper. I år vil noen av disse spesial-spillingene være store miniatyrspill dere rollene står overfor helt spesielle utfordringer.
  Pris: varierer, men oftest som dobbelspillinger.
 • Og så, endelig: neste sommer kommer Sommerspillet! Ei hel uke med rollespill og friluftsliv, med kule ledere og de beste spillerne som finnes: dere! Og det blir noe helt spesielt neste år … Mer info: HER
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s