Sesongen 2021-22

Da er vi klare for en ny sesong (september til juni) med spennende rollespill. Vi starter opp i starten av september, og tar sikte på å lede ni grupper. Syv av gruppene ledes av meg, mens de to dyktige lederne Selma Mestad Hansen og Amelie Ilje-Lien leder hver si gruppe.

Vi fortsetter å spille i Røverrikene dette året, disse tre nasjonene som ligger lengst nord på kontinentet Moria. Vi har spilt i disse nasjonene de siste fire årene, og dette året har jeg tenkt å ta det i litt forskjellige retninger, basert på alderen til deltagerne.

De tre nasjonene er Kavallen, Moria og Rann.

KAVALLEN

blir settingen for de yngste spillerne (10-13 år). Disse gruppene ledes av Selma og Amelie.

Kavallen er et sterkt rike styrt av erkehekser og fyrster i samarbeid. De styrer i tråd med pakten som regulerer heksenes bruk av kreftene, og maktens fordeling i landet. Storheksa og storfyrsten i Epikur er de øverste lederne, og de leder Riksrådet sammen. Kavallen er et rikt land, med hvite borger, gyldne sletter og grønne skoger.
Spillerne vil være væpnere til to riddere i dette landet, basert i borga Lothrik, helt syd i landet. Som væpnere får de opplæring i våpenbruk, og blir tatt med eller sendt ut på oppdrag for fyrsten i Lothrik. Det blir spennende spillinger med mange utfordringer i og utenfor et mektig fantasirike.

MORIA

blir settingen for ungdommer (13-18 år)


Moria er nylig frigjort fra tyrannens grusomme styre (det vi spilte for tre år siden). Nå er riket styrt av folket, gjennom det helt nye «ringstyret» som ble oppfunnet i den lille skogbygda Håp. Riksringen er den øverste av ringene i landet, og styrer fra Det Hvite Tårn i hovedstaden Gormengol
Men all ondskap er ikke borte i dette riket, og det får spillernes roller merke. De kommer til å leve i et land der mørke krefter fremdeles klorer seg fast, og gjør livet utrygt for mennesker som vil leve i fred mens de gjør sitt arbeid og bygger sitt liv.
Spillerne i disse gruppene vil styre tre rollesett: hovedrollene, skrekk-rollene og action-rollene. Det blir med andre ord ganske stor variasjon, med svært forskjellige utfordringer, for de som spiller i Moria dette året.

— HÅNDENS VAKTHUNDER —

blir settingen for de voksne (18 år og eldre)


I dette spillet er rollene «Hunder» i Hånda si hellige kirke. De er kallet av paven i Aroma til «å vokte troens renhet» på grunn av en vekkelse som har oppstått i hertugdømmet Euforia. Vekkelsespredikantene der preker stikk i strid med kirka sine dogmer, og skaper uro i kirkesamfunn i alle palmiske riker.
Derfor må denne euforien stoppes!
Paven har gitt rollene kallet å stoppe det, med alle de midler troen tillater. Med troens kraft skal kirka sin renhet gjenopprettes, og alt demonisk brennes.
La den helige ild brenne og rense oss!

Det blir spennende, og gøy, å utforske disse landene videre i årets kampanjer, med både nye og erfarne spillere.

Velkommen alle sammen!

To væpnere i vinden, på det vide kavalliske slettelandet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s