Urmannia

Ister

Vi er godt igang med årets rollespill-kampanje. Årets kampanje er satt til det gamle keiserdømmet Urmannia, på det moriske kontinent. Det er ei mørk tid for menneskene, for ennå har de ikke lært å mestre de trolske kreftene, og de frykter disse mer enn noe annet. Svartekunst, kaoskrefter, sjelens korrupsjon – er onder som plager det urmanniske mennesket.

Rollene har møtt på ondskapen, selvsagt, i forskjellige former, og gjort seg noen erfaringer. De har møtt ondorket i kamp, klart å avbryte det som har sett ut som farlige riter, og hindret ‘demoner’ i å bli mant frem. Flere av dem har funnet skrifter som sier noe om demonene, og hvordan man maner dem frem, tror de, men de har ennå til gode å forstå noe særlig av det. Og de har funnet et kart over Kabbalaen, noe som har gitt dem en begynnende forståelse av ‘Gåtens Familie’.

Samtidig har de begynt å avdekke korrupsjonen i Urmannia. Den viser sitt stygge ansikt hos maktmennesker over hele riket, gjør tillit vanskelig og allianser utrygge, og skaper dårlige kår for rettferdigheten. Småfolk lider selvsagt, uten maktmidler som de er. Rollene lider ikke alltid under korrupsjonen, men det vanskeliggjør arbeidet deres, og gjør det i mange tilfeller farligere.

Og verre skal det bli, utover vinteren og våren, når ondskapen virkelig åpner sine mange grådige gap …

Velkommen til et mørkt og magisk rollespill!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s