Rollespill for yngre spillere

RevenNå er vi i ferd med å starte opp nye grupper for yngre spillere (småskolen, 7-9 år). Det er veldig hyggelig, syns jeg, å se at interessen er stor for rollespill også blant så unge sjeler.

Vi vil spille i det mektige Kavallen, der fyrsteborgene er høye og hvite, heksehusene er lange gildesaler med gress på taket, og hovedstaden er en vakker by på klippene ved Tamarind-sjøen. De sentrale slettene ligger som et gyllent hav av bølgende gress, med beitende hester og urokser, jagende flokker av ulver, og fredelige bygder med langhusene i ring. Skogene i nord og sør er frodige heier dekket av mektige trekroner, med hjort og rådyr, elg og villsvin, rev og gaupe og bjørn, og små tun der skogfolket bor, sankere, jegere, fiskere, tømmerhoggere og urtekyndige som kjenner skogens ånder.

Det vil bli mer ‘uskyldige’ eventyr enn de vi spiller med de eldre spillerne. Men det blir like spennende, med nok av fiender å bryne seg på: krigerske svartork, digre troll, snikende sabelkatter, glefsende myrdrager, gretne ullhjørninger og mange flere. Spennende scener, mystiske scener, morsomme scener. Store eventyr der rollene prøver å være heltemodige, i møte med tøff motstand!

Som vanlig er det lurest for rollene å holde sammen, og stå skulder ved skulder i møte med de verste farene. Men noen ganger holder ikke det engang, for noe kan være så farlig at dere bare må flykte …
– Det er en drage! LØØØP!!!

Gleder meg til å spille med yngre spillere igjen.
Og til å spille i det vakre Kavallen.
Kavallens Skål!!!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s