Jul i Fabula

Hei dere!
Nå er det juleferie i rollespillene på Trikkehallen. Det blir lange dager uten lystig klunk av trillende terninger. Uff!

I høst har det vært seks grupper i tre forskjellige typer spill:
– to grupper har satt ut som unge eventyrere for å krysse hele verden, på jakt etter syv magiske nøkler. To av nøklene er funnet til nå, på ei reise som har vist seg å by på mange utfordrende situasjoner.
– to grupper har trent til å bli bygderiddere og tunhekser. Det har vært tøft for rollene, men de har klart seg godt. Nå er de nettopp plassert ut i bygdene i de nye sydlandene i Kavallen. Møtet med skeptiske bygdefolk har ikke vært bare lett.
– to grupper har ledet hver si borg, og er blitt testet så det holder i møte med drager, demoner og slu svartork. Men nå ser det ut som om sydlandene i Kavallen er på vei inn i folkeøkning og stor velstand. En krig truer, men vi får håpe folket klarer å sette seg fast i de nye landene før stormen kommer.

Nå like før jul har det kommet til ei syvende gruppe også, med erfarne spillere som skal rompe rundt i verden på store eventyr. Til nå har de ikke gjort så mye, men de er stormestere alle sammen (legendariske roller), og det i seg selv vil trekke til seg drama så det holder, tenker jeg.

I romjula blir det Oskenatt. To dager med skrekk-rollespill for de eldste. Det kan også tenkes at jeg slenger ut en invitasjon til de yngste, om et lite ekstra-spill, kanskje, men det kommer det egen melding om. Og det er uansett snakk om å overleve ei lang vandring i ødemarka uten fantastisk påfyll. Sukk!
(jeg håper julemat og gaver vil fylle litt av tomrommet)

Til trøst, litt oskerei-julemusikk:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s