Livsløp-rollespill

Da er vi klare for en ny høst med rollespillet Fabula!
I høst blir vi å gjøre noe nytt; livsløp-rollespill. Det vil si at vi følger den samme vennegjengen i et livsløp; fra de er barn, gjennom voksenliv, og til de blir gamle.
*
Som vanlig får hver spiller bygge seg en rolle, og spiller den rollen gjennom hele året. Det som er litt anderledes i år, er at vi begynner med et barn; en ganske enkel rolle, som vi spiller i en håndfull spillinger. Så vil vi hoppe noen år frem i tid, og bygge ut rollen litt mer, med flere ferdigheter og kontakter, kanskje en jobb, og annet som hører med i eldre roller.
*
Vi skal spille i «Potentatene», et føydalsamfunn der fyrster styrer og folk flest er fattige. Rollene kommer til å starte opp som fattige bygdefolk, men spillerne har muligheten til å gjøre dem både rike og mektige, gjennom det som skjer i selve spilingene, og gjennom de små tidshoppene vi gjør underveis.
*
Det blir selvsagt masse eventyr og spenning, men også noe ekstra i år; en mulighet til å følge rollen din og vennene den har, gjennom et helt liv i Fabulaens verden. Jeg tror det blir en spennende reise.
*
Alt nødvendig info finner du i menyen over.
Velkommen!

Legg igjen en kommentar