NYE rollespill 2013-14

Har tenkt litt på muligheten for denne høsten og vinteren, og er kommet til at eg ønsker å åpne for spilling av andre rollespill enn Fabula, for dei som kan tenke seg det.

Koral er eit spill for dei som er 14 år og eldre, så dette er kun mulig for ei gruppe som passer aldersmessig. Det er eit litt anderledes rollespill, der vi utforsker Sirkumdo, ei verd som er fullstendig magisk, med ein kultur som er prega av harmoni og fellesskap. Og så utforsker vi hva som skjer når ein sånn kultur møter noe fullstendig fremmed …

Homunkel er eit spill for alle aldersgrupper. I dette spillet er rollene familien Bakom, som kommer til verda fra tomrommet bakom den lille sola på himmelen. Dei kommer til Homunkel hver gang det skal skje noe avgjørende i tomtenes liv, noe potensielt farlig, og det er det ikkje alle tomter som liker. Og dessuten; når det skjer noe farlig er ofte Bakom-familien midt i det! Så det er ikkje alltid lett å være eit medlem av Bakom-familien …

Creatia er eit spill for alle aldersgrupper. Det foregår i eit steinaldersamfunn, i ei verd som er trolsk og beåndet, men som samtidig ligner litt på vår verd. Det finnes sabelkatter der, mammuter, ullneshorn og kjempedovendyr. I dette rollespillet er spillerne med på å lage verda etterhvert som vi spiller, og vi begynner spillet med å bli enige om hva fokus for sagaen vår skal være, så det gir stor fridom i hva som kan skje.

Det som allerede er sagt om forskjellige grupper vi kan spille i Fabula, er framleis gyldig; det er mulig å velge Fabula også, som før, og spille ei av rollegruppene som er tilgjengelige der.

Valget er deres!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s