Orianna, så langt

De fire gruppene har så langt klart seg veldig bra i Orianna. Kun én av rollene er død, under Oskenatta vi spilte sist uke. De hadde ingen løk, og dermed var de i stor fare for vettene i oskereia.

Men ellers; mange møter med grønnhudede orker, mye jobbing på jordene, speiding, frykt og forhold. Det med forholdene er viktig. Her foregår det mye flørting og kjæresteri (og sjalusi), og familiene vokser. Vi har nå gått inn i en episk modus, der det vil gå lang tid mellom noen av spillingene. Rollene vil raskt bli dyktigere til det de gjør, men de vil raskt bli eldre også …

Så spillerne trenger å tenke fremover; de trenger barn, som kan vokse opp og bli nye roller når foreldrene dør. For vi spiller nå sagaen om hvordan kongeriket Orianna ble til, fra de første bosetterne frem til innbyggerne av dette landet faktisk begynner å oppfatte seg selv som del av et rike.

Vi har nettopp hoppet to år frem i tid, og endringer har skjedd, med både rollene og deres omgivelser. Hva disse består i får vi se denne uka, når spillerne skal gi rollene deres første yrker, og får utforske landet enda mer.

Jeg gleder meg!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s