Velkommen til nye spillinger!

Nå er det tid igjen! Vi skal ut på eventyr, og alle får bli med!

I høst og vinter skal rollespillet Fabula handle om koloniseringen av Orianna. Jeg hadde tenkt at det skulle handle om re-koloniseringen av landet (etter katastrofen sist vinter), men nylig har jeg fått ideen om å gå tilbake i historien, til den gangen dette landet ble oppdaget av menneskene, og spille ut hvordan det gikk til.

Så rollene vil være folk fra vest i verden, på leting etter nytt land å bosette. De vil starte i havnebyen Imdoras, på øya Sangori, som er menneskenes land etter en traktat med orkebeistene. Det bestiale orket har trukket seg tilbake til fastlandet, men der ligger det store, fruktbare sletter og venter på driftige nybyggere. «Gorgallen» kaller orkebeistene dette landet, og det betyr visstnok «Det Fruktbare Landet».

Vi skal altså spille en kampanje som forteller hvordan rollene, og deres nærmeste, koloniserer et fruktbart land bebodd av grønnhudede beist på to bein. Det skjuler seg flere farlige overraskelser der, selvsagt, så vi vil få et spill fullt av utfordringer.

Jeg gleder meg til nye ville eventyr med dere!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s